The Chef creates divine combinations

Feed your senses

EVERYTHING HAS A BEGINING – EVERYTHING COMES TO AN END!  

Het was een zware beslissing maar na 18 mooie jaren komt er wegens gezondheidsproblemen van Juan en het steeds moeilijker te vinden van geschikt personeel een einde aan ons verhaal. De laatste service die feestelijk zal verlopen zal plaatsvinden op zondag 30 Maart 2025. 

Dia de navidad
Kerstdag 2024

BURBUJAS DE NAVIDAD CON TRIO DE APERITIVO
Kerstbubbels met trio van hapjes

TARINA DE HIGADO DE OCA CON DUO DE CONFITA Y TOSTADA DE PASAS
Terrine van ganzenlever met duo van konfijt en krenten toast

CARPACCIO DE TERNERA / SHI TAKI MARINADOS / RUCOLA
Carpaccio van kalf / gemarineerde Shi taki / rucola

CREMA DE APIO CON GAMBAS
Crème van knolselder met grijze garnaal

VIEIRAS / ENDIVIAS / TRUFA
Sint Jacobsvrucht / witloof / truffels

QUESO MANCHEGO FRITO / PAN DE JENGIBRE / SALSA
Gebakken Manchegokaas / peperkoek / salsa

FILETE DE CIERVO / MANAZANA / ARÁNDANOS
Filet van hert / appeltjes / veenbessen

CROQUETAS ALMENDRAS
Amandelkroketjes

PERA MARINADA / CANELA / HELADO DE VANILLA
Gemarineerde peer / kaneel / vanille ijs

€ 95 pp (min. 2 personas)

Dit menu is te verkrijgen als kerst afhaalbox € 60 pp

Fin de ańo 2024
Oudejaarsavond 2024

Cava cocktail om te verwelkomen

Mousse van gerookte forel / mierikswortel / limoen

Meergranentoast met pompoen crème en mozzarella

Carpaccio van hert / truffel mayonaise / krokant van Serrano

Salade van geroosterde paprika / verse tonijn / krieltjes

Reuzengarnalen met chorizo boter

Gebakken eendenlever / konfijt van appel / peperkoek

Chateaubriand / Shi taki / witloof

Frietjes van zoete aardappel

Tiramisú van limoncillo

Koffie / thee met zoetigheden

Brood – Ali Oli – tapenade

Cava met 12 geluksdruiven voor de overgang naar 2025

Zak met feestartikelen

Muzikale omlijsting

All in formule met aangepaste wijnen, tafelwaters, frisdranken, lichte bieren tot 04.00

€ 150 pp. De reservatie is bevestigd na betaling van 25% op
rek. BE50 6713 5691 5918


Adai bv Mededeling: naam van de reservatie
Dit menu is te verkrijgen als oudejaar afhaalbox € 75

Tapastafels

Atlantis

TOSTADA DE CEREALES / SALMON / AJO
Meergranentoast / gerookte zalm / look

BOQUERONES MARINADOS
Gemarineerde verse ansjovis

CARPACCIO DE TERNERA / MANCHEGO / RUCOLA
Rund carpaccio / Manchego / rucola

CROQUETAS DE BOGAVANTE  / WAKAME / MAYONESA DE WASABI
Kreeft kroketjes / wakame / wasabi mayonaise

GAMBAS AL AJILLO
Reuzegarnalen in knoflook olie

CAZUELA DE PESCADO ” ZARZUELA”
Spaanse vispan “Zarzuela”

PATATAS NUEVAS
Gewokte krieltjes

PAN – TAPANADA – ALI OLI
Brood – tapanade- Ali oli

€ 65.00 pp (min. 2 personas)

Iberico

PAN CON AJO CON MANCHEGO
Krokant lookbrood met Manchego

EMBUTIDOS IBERICOS
Spaanse vleeswaren

ENSALADILLA RUSA
Russisch aardappelslaatje met tonijn

CROQUETAS DE QUESO  / CREMA DE PARMESANO / ARANDANO 
Kaaskroketjes / Parmezaan créme / gekonfijte veenbes

ALITAS DE POLLO CON SALSA DE SOJA Y LIMON
Kippenvleugeltjes met soja – citroensaus

COSTILLAS DE CERDO / MIEL / NUECES
BBQ spare ribs / honing / walnoot

PAPAS CANARIAS CON MOJO
Canarische aardappeltjes met Mojo

PAN – TAPANADA – ALI OLI
Brood – tapanade – Ali oli

€ 55.00 pp (min.2 personas)

Be My Guest

MOUSE DE SALMON AHUMADO / GINGEBRA / LIMON / PAN DE ACEITUNAS
Mousse van gerookte zalm / gember / citroen / toast van olijfbrood

VITELLO / MAYONESA DE TRUFA / SHI TAKI
Kalf / truffel-mayonaise / Shi taki

AGUACATE / FETA / CRUMBLE DE SERRANO
Avocado / feta / crumble van Serrano ham

CALAMARES CRUJIENTES CON DIP DE LIMA
Krokante calamares met wasabi dip

GAMBAS / BEICON / SALSA DE MANCHEGO / ANIS
Gegrilde reuzengarnalen / gerookt spek / salsa van Manchego / anijs

FILETE DE PINTADA / ENDIVIAS / BATATAS 
Filet van Parelhoen / witloof / zoete aardappelfrietjes 

SORBETE DE MELOCOTON / CREMA DE PECA NUES / MENTA FRESCA 
Sorbet van perzik / crème van pecanoot / verse munt

PAN – TAPANADA – ALI OLI
Brood – tapanade – Ali oli

€  68.00 pp (min.2 personas)

 

Nieuwe openinguren en dagen vanaf 15/05

 

  

OPENINGSUREN

 

 

 

 

 

Woensdag       18:30 – 22:30

 Donderdag     18:30 – 22:30

  Vrijdag               18:30 – 23:00

  Zaterdag          18:30 – 23:00

  Zondag              18:30 – 22:30

 Keuken open tot 21:30 tijdens weekdagen en tot 22:00 tijdens weekend

 GESLOTEN  Maandag en dinsdag

 

Reservation number: 052/33.27.86
SFEERFOTO'S
RESERVATIONS

Booking a table has never been so easy with free & instant online restaurant reservations, book now!!

Reservaties zijn enkel geldig via het platform Tablebooker en op deze site 

Reservation number: 052/33.27.86